Reklamni tekstil

REKLAMNI ŠATORI

REKLAMNI ŠATORI

Šatorske konstrukcije koje brendiramo mogu biti sa našeg lagera a možete dostaviti i vašu ukoliko želite da je rebrendirate. Štampa se u punom koloru na 250 gr poliesterskom platnu koje se kasnije kroji i opšiva prema dimenzijama konstrukcije. Šator brendiramo parcijalno, krovni deo, zadnja strana i bočne strane. Reklmani šatori su idealan proizvod za sve vrste promocija, sajamskih nastup na otvorenom prostoru.

Više
REKLAMNE KECELJE

REKLAMNE KECELJE

Reklamne kecelje, personalizovane ili kecelje sa logom radimo tehnikom direktne digitalne štampe na 250 gr mat poliesterskom platnu. Moguće je poručiti od komada do više stotina.

Više
REKLAMNI JASTUCI

REKLAMNI JASTUCI

Reklamni jastuci, personalizovani ili jastuci sa logom se rade tehnikom direktne digitalne štampe na 250 gr mat poliesterskom platnu. Moguće je poručiti od komada do više stotina.

Više
REKLAMNE TORBE

REKLAMNE TORBE

Reklamne torbe, personalizovane ili torbe sa logom radimo tehnikom direktne digitalne štampe na 250 gr mat poliesterskom platnu. Moguće je poručiti od komada do više stotina.

Više
REKLAMNI STOLJNJACI

REKLAMNI STOLJNJACI

Reklamne stoljnake radimo tehnikom direktne digitalne štampe na 140 gr satenu ili 250 gr mat poliesterskom platnu. Moguće je poručiti od komada do više stotina.

Više
NAVIJAČKI ŠALOVI

NAVIJAČKI ŠALOVI

Navijački šalovi se izrađuju tehnikom direktne digitalne štampe na 140 gr satenu, dupli su i na kracim stranama opšiveni ukrasnim resama. Moguće je poručiti od komada do više stotina.

Više
PLATNA ZA ALU RAMOVE

PLATNA ZA ALU RAMOVE

Platna za ALU ramove sa žlebom se rade na 250 gr mat poliesteru tehnikom direktne digitalne štampe. Nakon krojenja se po obodu platna sa unutrašnje strane našiva silikonska traka koja po debljini i obliku odgovara žlebu ALU rama. Tako postavljeno platno je maksimalno utegnuto i zategnuto. Predstavlja idealnu podlogu za reklamne kampanje koje se često obnavljaju.

Više
REKLAMNI LAZY BAG

REKLAMNI LAZY BAG

Reklamne Lazy Bagove, personalizovane ili lazy bagove sa logom radimo tehnikom direktne digitalne štampe na 250 gr mat poliesterskom platnu. Po vašem ili našem kroju. Moguće je poručiti od komada do više stotina.

Više
SAJAMSKA GRAFIKA

SAJAMSKA GRAFIKA

Sajamska grafika na platnu može poslužiti za brendiranje štandova, zidova oko štandova, visećih konstrukcija. Za izradu se koristi tehnika direktne digitalne štampe na 115 gr do 250 gr poliesterskim platnima.

Više
REKLAMNI TRANSPARENTI

REKLAMNI TRANSPARENTI

Moguće je izbrendirati trosed, ugaonu garnituru ili tabure u reklamne svrhe. U saradnji sa tapetarom digitalna štampa na platnu može se istapacirati na komadima nameštaja za sedenje.

Više
REKLAMNI TRANSPARENTI

REKLAMNI TRANSPARENTI

Reklamni transparenti se rade tehnikom direktne tigitalne štampe na 250 gr poliesteru izdržljivom na udare vetra. Predstavljaju vrlo interesantan način reklamiranja raznih koncerata, predstava, i sličnih manifestacija. Montiraju se između bandera ulične rasvete i obično su širine 8m a visine 1,5m.

Više