Reklamne konstrukcije

Reklamni Šatori

Reklamni Šatori

Šatorske konstrukcije koje brendiramo mogu biti sa našeg lagera a možete dostaviti i vašu ukoliko želite da je rebrendirate. Štampa se u punom koloru na 250 gr poliesterskom platnu koje se kasnije kroji i opšiva prema dimenzijama konstrukcije. Šator brendiramo parcijalno, krovni deo, zadnja strana i bočne strane. Reklmani šatori su idealan proizvod za sve vrste promocija, sajamskih nastup na otvorenom prostoru.

Više
Display wall -PULL

Display wall -PULL

Aluminijumska konstrukcija u sklopljenoj varijanti dimenzija 80x30x20cm. Rasklapa se po PULL sistemu kao harmonika i čini Display wall od 380x230cm. Na samoj konstrukciji po obodu se nalazi čičak traka širine 5cm. Na konstrukciju se zateže/lepi mat tekstilno 220 gr platno koje na sebi ima takođe ušivenu čičak traku drugog pola. Vrlo jednostavna reklamna konstrukcija za transport, montažu i demontažu sa pristupačnom cenom. Naknadno se može poručivati samo platno za postojeću konstrukciju.

Više
Roll Up

Roll Up

Rolo baneri predstavljaju nezamenljiv deo promo opreme namenjen za indoor i outdoor promocije. Čine ga ALU konstrukcija, stampa na ceradnom baner platnu, propilenskom baner platnu ili tekstilnom platnu, mehanizam za uvlačenja ispisa koji omogućuje njegovu zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta i prenosna torba. Mogućnost zamene stampe na istim konstrukcijama vise puta -izuzetno izdrzljiv -ukupne tezine 4 kg sa stampom. Dimenzije Rolo Banera: 85x200cm, 100x200cm, 120x200cm

Više
Pop Up Counter

Pop Up Counter

Pop up counter / Info-pult. Rasklopivi pult sa magnetnim nosačima i gornjom pločom od drveta. Rasklopivi sa magnetnim nosačima i pločama od juvidura koje kaširaju folijom.

Više
Display Wall

Display Wall

Display Wall je evolutivni naslednik Backdrop- a, moderan, fleksibilan i prilagodljiv svakom prostoru i događaju. Dolazi sa teleskopskim roll-down mehanizmima i mogućnosti kombinovanja dimenzija.

Više
Backboard

Backboard

Konferencija za štampu? Seminar? Kongres? Štand? Teško se mogu zamisliti bez Backboard, ili Backdrop konstrukcije. Veoma efektan proizvod, impozantnih dimenzija, a opet lako sklopiv i mobilan u elegantnom koferu na točkovima. Konstrukcija od aluminijuma lake montaže, uključuje rasvetu i kofer za transport. Print se radi na PVC foliji koja se kašira na juviduru

Više
A Table

A Table

Najpoznatiji proizvod za privlačenje pažnje prolaznika, kako napolju, tako i u zatvorenim prostorima kao što su tržni centri, sportski kompleksi itd. Za spoljašnju upotrebu optimalan je izbor proizvoda sa leđima od nerđajućeg čelika koji sprečave deformacije grafike i proizvoda. Za prefinjenije zahteve i ambijente idealan izbor je A-Board u potpunosti izrađen od drveta.

Više
Klik klak ramovi

Klik klak ramovi

Predstavlja lako izmenjiv sistem reklamnih poruka koji omogućava dnevno ažuriranje podataka koji se prezentuju klijentima. Izrađuju se u raznim dimenzijama, montaža je laka i jednostavna.

Više