Oprema za zastave

Drvena koplja sa posteljem

Drvena koplja sa posteljem

Drvena koplja sa postoljem koriste se za isticanje svečanih satenskih zastava u kabinetima, salonima, kancelarijama. Drvena koplja sa postoljem su polirana, lakirana standardne visine 220 cm, u gornjem delu se nalazi ukrasni vrh. Postolje je prečnika 32cm i visine 10cm. Postolje može nositi jedno, dva ili tri koplja.

Više
MESING/INOX KOPLJA SA POSTOLJEM

MESING/INOX KOPLJA SA POSTOLJEM

Mesingana ili INOX koplja sa postoljem koriste se za isticanje svečanih satenskih zastava u kabinetima, salonima, kancelarijama. Standardne su visine od 220 cm, u gornjem delu se nalazi ukrasni vrh. Postolje je prečnika 28 cm i visine 8 cm. Postolje može nositi jedno, dva, tri ili više koplja (za više od tri koplja dimenzije postolja rastu).

Više
STALCI ZA STONE ZASTAVICE

STALCI ZA STONE ZASTAVICE

Na stalke za stone zastavice mogu se istaci zastavice u vertikalnoj ili horizontalnoj formi. Za vertikalno isticanje stonih zastavica koriste se PVC, mesingani ili inox stalci u visini od 30 cm sa kukicom na koju se kači ukrasni kanapa zastavice. Za horizontalno isticanje stonih zastavica koriste se mesingani ili inox stalci u visini od 40cm sa jednim, dva, tri ili više kraka. Zastavica se po svojoj kraćoj strani navlači na krak (stubić) stalka.

Više
MESINGANI NOSAČ KAPITENSKE ZASTAVICE

MESINGANI NOSAČ KAPITENSKE ZASTAVICE

Kapitenske ili prelazne zastavice mogu se dodatno ukrasiti i mesinganom prečkom / nosačem sa lančićem. U standardnoj širini nosač je 29 cm a po porudžbini se mogu raditi i kraće mere.

Više
FASADNI NOSAC KOPLJA

FASADNI NOSAC KOPLJA

Fasadni nosač koplja se izrađuje od INOX-a, može nositi jedno, dva ili tri koplja, zamišljen je da se pričvršćuje tiplovima za spoljni zid objekta. Montaža fasadnih nosača kopalja je u režiji kupca.

Više
FASADNA KOPLJA

FASADNA KOPLJA

Fasadna koplja izrađuju se od INOX-a u više varijanti: - Fasadno koplje od 2 do 3 m sa ukrasnim vrhom na koje se zastava navlači. - Fasadno koplje od 2 do 3 m sa ukrasnim vrhom i šipkom protiv uvijanja zastave koja se nalazi u donjoj zoni. Zastava se navlači na koplje a u donjoj zoni zastave se kači šipka koja joj omogućava kretanje ali joj ne dozvolja uvijanje oko koplja. - Fasadno koplje od 2 do 2,5 m sa ukrasnim vrhom i „L“ nosačem. Zastava je stalno u otvorenoj formi a omogućeno joj je kretanje pod uticajem vetra.

Više
Nosač zastavice za auto

Nosač zastavice za auto

Na PVC nosač zastavice za auto se ističe zastavica veličine 40x24cm. Nosač zastavice za auto se postavlja / fiksira na bočna stakla vozila. Nosač je tako napravljen da i ukoliko se vozilo kreće većom brzinom zastavica ne moze spasti sa njega.

Više