Fasadna, Prozorska, Autografika

ZIDNA GRAFIKA

ZIDNA GRAFIKA

Fasadna grafika se radi na PVC mesh materijalu čija struktura omogućava delimično strujanje vazduha i samim tim smanjuje otpor na udare vetra. Zidna grafika se štampa na rolnama širine do 3m te se tehnikom varenja dolazi do potrebne širine od nekoliko desetina metara u zavisnosti od konkretnog zahteva. Rubovi tako spojenog mesh platna se takodje vare (ojačavaju) i na njih se postavljaju nerdjajuće ringlice kroz koje se prilikom montaže provlači kanap.

Više
GRAFIKA ZA OGRADE

GRAFIKA ZA OGRADE

Grafika za ograde se može raditi na PVC mesh materijalu čija struktura omogućava delimično strujanje vazduha ili se može raditi na PVC ciradnom platnu. Rubovi pvc platna se vare (ojačavaju) i na njih se postavljaju nerdjajuće ringlice kroz koje se kasnije provlači kanap ili vezice.

Više
PROZORSKA GRAFIKA

PROZORSKA GRAFIKA

Print se radi na mat ili sjajnoj pvc foliji, ukoliko je potrebna dnevana svetlost u prostoriji čije se staklene površine brendiraju koristi se One Way vision (rupičasta) folija. Prilikom skidanja prozorske grafike ne ostaju tragovi lepka, čak ni posle više godina.

Više
AUTO GRAFIKA

AUTO GRAFIKA

Namenska samolepljiva folija izrađena da podnese velike tenzije i ekstremne uslove koristi se za brendiranje putničkih, komercijalnih, teretnih vozila.

Više
MONTAŽA ZIDNE GRAFIKE

MONTAŽA ZIDNE GRAFIKE

Montažu fasadne grafike na visinama izvodi firma koja je specijalizovana za primenjeni alpinizam čiji opertivni timovi imaju potvrde referenci serijskih montaža i demontaža na objektima u našoj državi i regiji. Montaža fasadnih i prozorskih reklamnih grafika, deo su zanatskih intervencija koje za svoje klijente izvodimo s visokom efikasnošću.

Više