Aluminijumski ramovi

ZIDNI

ZIDNI

Zidni ALU RAMOVI se rade po meri od ALU profila sa žlebom za uklapanje platna, mogu biti prosvetljeni iznutra ili spolja. Šrafe se na zid u enterijeru ili eksterijeru. Odlično rešenje za promo akcije koje se smenjuju više puta godišnje.

Više
STOJEĆI

STOJEĆI

Stojeći ALU RAMOVI se rade po meri od ALU profila sa žlebom za uklapanje platna. Mogu predstavljati zamenu za roll-up na pozicijama na kojima se reklama zadržava duže vreme jer svakako imaju veću stabilnost i efekat. Takođe odlično rešenje za promo akcije koje se smenjuju više puta godišnje jer je zamena platna vrlo laka.

Više
DUPLI

DUPLI

DUPLI ALU RAMOVI se rade po meri od ALU profila sa žlebom za uklapanje platna. Predstavljaju varijantu stojećeg ALU RAMA. Dobra su zamena za roll-up na pozicijama na kojima se reklama zadržava duže vreme jer svakako imaju veću stabilnost i efekat sa obostranim printom. Takođe odlično rešenje za promo akcije koje se smenjuju više puta godišnje jer je zamena platna vrlo laka.

Više
PROSVETLJENI

PROSVETLJENI

Prosvetljeni ALU RAMOVI se rade po meri od ALU profila sa žlebom za uklapanje platna. Šrafe se na zid u enterijeru ili eksterijeru. LED svetla iznutra prosvetljuju platno. Odlično rešenje za promo akcije koje se smenjuju više puta godišnje.

Više
PLATNA ZA RAMOVE

PLATNA ZA RAMOVE

Platno za ALU RAMOVE je 250 gr poliester blago elastičan koji se po rubovima opšiva silikonskom trakom koja se dalje uvlači u rub ALU RAMA. Zamena platna je vrlo jednostavna i praktična. Za prosvetljene ALU RAMOVE se kosisti specijalno platno koje se na isti način opšiva i montira.

Više